U bevindt zich hier:

Over ons

Hartelijk welkom op de website van TESH-international, het bedrijf dat zich volledig op de internationale paardensport concentreert.

Door de wereldwijde ervaring en contacten in verschillende takken van de paardensport, hun wensen en behoeften, heb ik dit bedrijf opgericht. Mijn naam is Tom Noordhuizen, directeur van TESH-international (Top Equine Services Holland). Voor ons bedrijf staat optimale service voorop. Dit kan zijn bij het bemiddelen in de aan- of verkoop van paarden, het bemiddelen in de aanbieding van Top Grooms aan topbedrijven, en het leveren en verzorgen van Top Groom opleidingen ten behoeve van de (inter)nationale paardensport. Verder kunnen wij u ook helpen bij het leveren van topkwaliteit ruwvoer, en het onderhoud van uw rijbakken en terreinen.

TESH-international heeft uiteindelijk de opleiding samengesteld, die in de internationale paardensport al langere tijd ontbreekt. Deze opleiding is gemaakt met en voor internationale topstallen en topruiters. Voor meer informatie kunt u kijken onder de menuknop ‘Opleidingen’. Ook kunt u daar terecht voor informatie over het team van specialisten, en voor het aanmeldingsformulier.
Aarzelt u vooral niet om contact op te nemen met ons via ons contactformulier.

Met vriendelijke groet en hoogachtend,

namens het directieteam van TESH-international
Tom Noordhuizen & Jos Noordhuizen