U bevindt zich hier:

Disclaimer

TESH International beoogt met deze website algemene informatie over de onderneming te verstrekken. Wij streven ernaar dat deze informatie bijgewerkt en juist is. Suggesties voor verbeteringen zijn van harte welkom per email.

TESH International aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op deze site verstrekte gegevens.

Auteursrechten

Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten in alle teksten, beelden, geluid, software en overige materialen op deze site zijn eigendom van TESH International. Het is niet toegestaan de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te printen  of op te slaan op een schijf, tenzij dit voor niet-commerciële, informatieve, persoonlijke doeleinden gebeurt. Geen enkel deel van deze site mag verkocht danwel gedistribueerd worden voor commercieel gewin, noch mag het aangepast of ingevoegd worden in ander werk, een andere publicatie of site, zowel in gedrukte als in digitale vorm, inclusief het plaatsen op een andere site. Geen enkele andere licentie of recht wordt toegekend.